Viljelemme keltaista Ingrid-lajiketta luomuna. Ingridin valkuaispitoisuus on jopa 24,7%.
Pakkaamme kokohernettä ja kuoretonta herneraetta kuluttajamyyntiin 0,5 kg pakkauksiin. Halutessasi suurempia pakkauskokoja ota yhteyttä.
Kokonainen herne – luomu
Keltainen Ingrid-luomuherne sopii hyvin hernekeittoon. Tuloksena tällöin on hieman eri värinen keitos, kun perinteinen vihreä väri puuttuu.
Hernerae
Hernerae valmistetaan omalla pellolla tuotetusta keltaisesta herneestä. Valmistamamme hernerae on kuoretonta ja pienikokoista raetta.
Käytä herneraetta muiden valkuaisrakeiden tapaan ruuanvalmistuksessa. Se täytyy kypsentää, mutta keittoaika on härkäpapua lyhyempi ja hernerae kypsyy myös hauduttaen, esim. ruokatermoksessa (kiehuva vesi hernerakeen joukkoon, ja halutut mausteet sekaan).
Tuote on gluteeniton.
Nouda reseptilappunen myyntipöydältämme tapahtumissa tai katso suosikkireseptejä täältä.
